Amptec
GoCreate versterkt Amptec ntwrx

23-12-2022

IT-netwerken zijn de dag van vandaag niet uit deze sectoren weg te denken. Denk maar aan toepassingen zoals AoIP, NDI- en SMPTE-gebaseerde video en remote productie.
 
Dietrich De Bruyne specialiseert zich met GoCreate al 13 jaar in de onderliggende infrastructuurlaag van deze netwerken: switches en routers, security, firewalls en storage- en workflowoplossingen.  
 
Samen sterk
Onlangs kruisten de paden van GoCreate en Amptec elkaar. Bart Willems, onze CEO: “Onmiddellijk werd duidelijk dat we samen mooie dingen kunnen verwezenlijken en hoogstaande end-to-end turnkey oplossingen kunnen aanbieden: van AV-netwerken tot productie en content delivery.”
 
Om het groeipotentieel te vergroten en de strategische positionering te versterken beslisten we dan ook om samen in zee te gaan. Amptec nam de aandelen van GoCreate, inclusief de 4 medewerkers over.
 
Hoe verder ?
De bestaande klanten van GoCreate kunnen nog steeds rekenen op hun vertrouwde partner. Ze worden verder bediend door hun huidige contactpersonen bij GoCreate, maar met meer beschikbare middelen en nog bredere support.
 
Voor Amptec’s accounts zal het team van GoCreate, aangevuld met de reeds aanwezige medewerkers van Amptec, alle ntwrx-gerelateerde projecten afhandelen. Er ligt onmiddellijk veel werk op de plank door de lopende en geplande projecten.  
 
De GoCreate-vestiging in Londerzeel blijft behouden. Dit wordt dan, naast de hoofdzetel in Bilzen en het kantoor in Utrecht, de derde hub van Amptec. Dietrich wordt de business unit manager van GoCreate-Amptec ntwrx. Deze unit is onderdeel van de Systems afdeling van Amptec, gemanaged door Thomas Nagels. 

Voor meer info, contacteer  Thomas Nagels Dietrich De Bruyne, Bart Willems.
 Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :