Trinnov Audio


trinnovaudio

Trinnov stelt NOVA voor op de NAMM Show

10-04-2023

Als pionier in 'active acoustics’ ontwikkelt en produceert Trinnov Audio toonaangevende audioprocessors voor thuisbioscopen, hoogwaardige hifisystemen, professionele audiotoepassingen en commerciële filmzalen. Van 13 tot 15 april is Trinnov te vinden op de NAMM Show, waar de fabrikant zijn nieuwste product voorstelt: NOVA.

Een nieuwe generatie producten van Trinnov
Niet zonder enige trots stelt Trinnov de eerste telg in een nieuwe generatie professionele audioproducten voor: NOVA. Na 4 jaar sleutelen aan verschillende aspecten van het product, komt NOVA nu op de markt.
“Ik sta te popelen om eindelijk het resultaat van 4 jaar onderzoek en ontwikkeling te mogen voorstellen. Ons R&D-team leverde buitengewoon werk op het vlak van hardwareontwerp, softwareontwikkeling en gebruikerservaring”, vertelt Arnaud Laborie, CEO en medeoprichter van Trinnov Audio. 
Wat NOVA van de vorige productgeneratie onderscheidt, is zijn ‘PC-less’ ontwerp. De nieuwe Audio Core van Trinnov maakt namelijk gebruik van een ARM-processor die alle nodige rekenkracht levert voor de volledige verwerking van een beperkt aantal kanalen, zonder dat daarvoor een bijkomende CPU of ventilatoren nodig zijn.
“NOVA wordt voorgesteld in het jaar dat we 20 kaarsjes mogen uitblazen. Met dit nieuwe platform kunnen we een bredere markt aanboren en kostenefficiëntere oplossingen bieden voor stereo- en kleinschalige surroundtoepassingen. Dat moet onze verdere groei als bedrijf veiligstellen. Uiteraard ging bij de ontwikkeling van dit platform evenveel aandacht uit naar prestaties en duurzaamheid als bij zijn voorganger. Zo kan voor beide platforms dezelfde software ontwikkeld en onderhouden worden”, aldus Arnaud Laborie.

Een nieuwe vaste waarde in de opnamestudio
NOVA wordt opgeworpen als nieuwe vaste waarde voor muziekopnames, dankzij 3 bepalende functies. 
De Optimizer is de grootste troef van NOVA. De exclusieve ruimtecorrectie- en akoestische optimaliseringstechnologie wordt geprezen door de meest toonaangevende klanktechnici en producers. NOVA kan tot 6 kanalen verwerken en optimaliseren, inclusief Bass Management-functionaliteiten. 
NOVA is meer dan een digitale processor voor de correctie van de akoestische omgeving en biedt ook onbeperkte monitoringmogelijkheden, van de speakersetkeuze tot allerhande downmixes en alternate cues.
Tot slot kan NOVA dankzij zijn Dante Virtual Soundcard worden ingezet als audio-interface voor ‘DAW to monitor’.
De 7 vertegenwoordigers van Trinnov bij stand 15718 beantwoorden graag al je vragen en lichten het product met plezier toe.

NOVA wordt in juni 2023 op de markt verwacht.


https://www.trinnov.com


Contact bart.hilberink@amptec.nl, niels.neven@amptec.be for more info and pricing.

Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :