DPA Microphones


dpamicrophones

Workshop: microfoontechnieken voor TV & film

12-06-2023

Werk je regelmatig op podia of filmsets ? Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat DPA lavalier microfoons voortdurend worden gebruikt voor TV, film en theater. Maar waar bevestig je de microfoons zodat ze onzichtbaar, maar toch doeltreffend zijn, en wat zijn de aandachtspunten ? 
 
Dit is jouw kans om te leren van de experts van de sector. Tijdens deze praktische workshop leer je alles wat er te weten valt over het gebruik en verstoppen van microfoons op de set. 
 
Programma
DPA product specialist Bo Brinck wijdt zich uit over spraakverstaanbaarheid, directiviteit van geluidsbronnen (stemmen in dit geval), microfoontechnologie en piekrespons, alsook shotgunmics en off-axis frequentierespons.
 
De Ensor-genomineerde DPA-master Antoin Cox toont hoe je microfoons verstopt (lavaliers en plants) zonder geluidskwaliteit te verliezen. De do’s en don’ts worden geïllustreerd a.d.h.v. anekdotes en ervaringen van op de set. 

Wanneer ?       
Maandag 12 juni 2023
Lunch                            12u30 
Start workshop              13u30
Einde                            17u30

Waar ?             
Amptec 
Bremakker 45
3740 Bilzen


Hoe registreren
Contacteer ons via events@amptec.be om je in te schrijven. Vermeld ook zeker je naam, bedrijf, e-mail en maaltijdvoorkeur (vlees/vegan/veggie). 
 
Dit event is een samenwerking tussen Amptec, Audiosense en DPA. 


https://www.dpamicrophones.com
Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :