Voyage Audio


voyageaudio

Amptec verkent de wereld van de ruimtelijke audio

22-05-2024

In 2019 bracht Voyage Audio hun geprezen Spatial Mic op de markt. Vanaf heden en met volle overtuiging van de mogelijkheden presenteren wij dit zeer gebruiksvriendelijke product aan de Benelux.

 

Met zijn eenvoudige plug-and-play-systeem is de Spatial Mic beschikbaar in twee versies – Dante of USB/ADAT – en kan hij gebruikt worden voor immersive audio-opnames voor VR, ATMOS, ruimtelijke muziek, concertopnames en nog veel meer. Geen nodeloos ingewikkelde (en dure) opstellingen met meerdere microfoons en voorversterkers meer – je plugt de Spatial Mic simpelweg in en de opname kan beginnen. 

 

Alex Solano, a.k.a. AlexProMix, een gerenommeerd expert in alles wat met Dolby Atmos te maken heeft, is het duidelijk met ons eens: “De Spatial Mic Dante zorgt met zijn geavanceerde functies en veelzijdige toepassingen voor een echte doorbraak in de audiotechnologie. Zijn vermogen om immersive soundscapes vast te leggen en te creëren, opent nieuwe deuren voor audioprofessionals. Of je nu een ervaren geluidstechnicus bent of nog maar net met ruimtelijke audio begint, de Spatial Mic Dante is een veelbelovende tool om je geluidsprojecten naar een hoger niveau te tillen.”

 

Voor meer informatie over de Spatial Mic, neem een kijkje op hun website: https://voyage.audio/spatialmic/

 

Lees hier AlexProMix’s recensie: https://www.youtube.com/watch?v=3UWJ4lSoVb8&t=26s
https://voyage.audio


Contact bart.hilberink@amptec.nl for more info and pricing.

Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :