Avid


avid

Seminarie: Mixing voor Dolby Atmos in Pro Tools

26-06-2024

Het maken en aanleveren van Dolby Atmos-mixen voor muziek, film, televisie, podcast en games was nog nooit zo eenvoudig, en dat dankzij de Dolby Atmos Renderer in Pro Tools. Of het nu in de studio is, in een offline edit suite of op een laptop met een koptelefoon, plaats en verplaats geluiden in drie dimensies en creëer unieke luisterervaringen.

 

Ontdek tijdens dit seminarie hoe de Dolby Atmos Renderer in Pro Tools jouw workflow en producties kan optimaliseren. Om te kunnen focussen op de specifieke workflows, bieden we 2 aparte sessies aan voor postproductie en muziek. Beide sessies starten met een introductie van de Dolby Atmos Renderer door Avid solutions specialist Caleb Knightley.

 

Danny van Spreuwel zal zijn ervaringen in postproductie voor Dolby Atmos delen. Danny kan terugblikken op 30 jaar ervaring in de sector, waarvan 15 jaar als hoofd geluid en beeld bij Meta Sound Studios. Producties waaraan hij meewerkte hebben meer dan 40 prijzen gewonnen, waaronder Gouden Kalf, Oscar en vele festivalprijzen. 

 

In de namiddag zal Attie Bauw zijn workflow voor muziekproductie toelichten. Artiesten als Racoon, Judas Priest, The Scorpions en Channel Zero deden al meermaals beroep op Attie’s expertise. Naast zijn studiowerk is Attie ook docent studioproductie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Conservatorium in Amsterdam. 

 

Wanneer?

Woensdag 26 juni 2024

 

Sessie 1: Postproductie voor Dolby Atmos in Pro Tools

09:00 Ontvangst met koffie

09:30 Start sessie 1

13:00 Einde sessie 1

 

Sessie 2: Muziekproductie voor Dolby Atmos in Pro Tools

14:00 Ontvangst met koffie

14:30 Start sessie 2 18:00

Einde sessie 2

 

Locatie

Studio MM
Witherenstraat 33
1800 Vilvoorde
België 

 

Hoe registreren

Contacteer ons via events@amptec.be om je in te schrijven. Vermeld ook zeker je naam, bedrijf, e-mail en maaltijdvoorkeur (vlees/veggie/vegan).
https://www.avid.com
Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :