RME


rme

RME onthult M-1620 Pro Series en HDSPe AoX kaarten

14-06-2024

RME lanceert twee baanbrekende producten die audioconversie en netwerkinterfacetechnologie in stroomversnelling plaatsen: de M-1620 Pro Series en de HDSPe AoX kaarten. RME’s nieuwe producten leveren uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid voor professionals in de audio-industrie.

 

M-1620 Pro Serie: Geavanceerde converters met Milan®- en Dante®-technologie

De M-1620 Pro Serie is een state-of-the-art converterreeks ontworpen om 16 analoge line-level signalen te verwerken. Deze serie omvat de M-1620 Pro, met MADI- en ADAT®-connectiviteit, en de M-1620 Pro D, waarin de populaire Dante®-netwerktechnologie is geïntegreerd. Beide modellen zijn gebouwd om te voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van audiokwaliteit en netwerkbetrouwbaarheid.

 

Een van de opvallendste kenmerken van de M-1620 Pro is het innovatieve frontpaneel, dat LED-niveaumeters en een display combineert voor eenvoudige controle. Het apparaat heeft ook twee aparte hoofdtelefoonuitgangen, waardoor het een veelzijdig instrument is voor elke audio-installatie. Met dubbele netwerk- en dubbele MADI-aansluitingen, plus een gemonitorde DC-ingang naast de interne AC-voeding, zorgt de M-1620 Pro voor een naadloze werking met ingebouwde redundantie.

 

Geavanceerde functies zijn onder andere handmatige configuratie van aliasingfilters, jitterreductie met SteadyClock FS en flexibele interne routing. De M-1620 Pro D biedt 64-kanaals Dante-connectiviteit, terwijl het Milan-gecertificeerde model tot 128 kanalen bij 48 kHz biedt met nauwkeurige, vaste latency.

 

HDSPe AoX-kaarten: Krachtige netwerk audio interfacekaarten

RME's nieuwe HDSPe AoX kaarten zetten een nieuwe standaard voor high-performance audio interfaces. Deze PCIe kaarten zijn beschikbaar in zowel Dante® als Milan® versies en bieden tot 512 x 512 kanalen voor Dante en 128 x 128 kanalen voor Milan, gebruikmakend van RME's befaamde driverarchitectuur.

 

De HDSPe AoX-kaarten hebben een 256-kanaals TotalMix™ engine, die een hardwaremixer met superlage latency biedt. Ze nemen één PCIe-slot in beslag en bevatten twee gigabit Ethernet-poorten voor het overbrengen en ontvangen van netwerkaudiosignalen. Gebruikers kunnen netwerkaudiokanalen uitbreiden of vervangen door MADI-signalen door optionele dubbele optische of dubbele coaxiale uitbreidingskaarten toe te voegen.

 

Met een uitgebreid softwaredialoogvenster voor het beheren van kanalen en routing kunnen gebruikers kiezen welke 256 kanalen ze naar TotalMix sturen en nog eens 256 kanalen voor directe DAW-opname. De HDSPe AoX-kaarten ondersteunen hogere sampling rates met overeenkomstige reducties in het aantal kanalen, wat flexibiliteit en audio van hoge kwaliteit garandeert in elke omgeving.

 

Zowel de M-1620 Pro Series als de HDSPe AoX kaarten zullen beschikbaar zijn vanaf Q3 2024. Deze nieuwe producten onderstrepen RME's toewijding aan het leveren van geavanceerde, betrouwbare oplossingen voor audioprofessionals wereldwijd. Ga voor meer gedetailleerde technische specificaties en informatie naar www.rme-audio.com.
https://www.rme-audio.de


Contact bart.hilberink@amptec.nl for more info and pricing.

Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :