DirectOut


directout

DirectOut onthult MAVEN

27-06-2024

DirectOut kondigt MAVEN aan - een slim audioplatform dat de grenzen van flexibiliteit, rackspace en DSP-kracht herdefinieert.

 

Voortbouwend op het succes van de PRODIGY-serie biedt MAVEN DirectOuts krachtige DSP-engine in een compact 1RU-apparaat, waardoor de integratiemogelijkheden voor geluidstechnici, systeemontwerpers en AV-professionals worden uitgebreid.

 

Met de modulaire architectuur en het populaire module-ontwerp dat werd geïntroduceerd door PRODIGY, is MAVEN volledig compatibel met zijn grote broer, PRODIGY.MP en kan het worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk project. Het levert dezelfde DSP-kracht, wat de flexibiliteit en het aantal toepassingen vergroot. MAVEN biedt ondersteuning voor verschillende audionetwerkformaten, waaronder Dante, AVB/MILAN, RAVENNA/AES67 en Soundgrid. Het is de perfecte oplossing voor live geluid, installatie, productie op afstand, studio-opnames en uitzendingen.

 

De kleinere voetafdruk van MAVEN maakt het de perfecte oplossing voor gedecentraliseerde opstellingen in geïnstalleerde AV voor systemen van elke grootte, waar flexibiliteit, maximale betrouwbaarheid en compactheid belangrijk zijn. 

 

MAVEN erft de uitstekende geluidskwaliteit en de op tournees bewezen betrouwbaarheid van PRODIGY.MP, inclusief flexibele routingopties en een schaalbare DSP-kern, waardoor het perfect kan worden aangepast aan de dynamische eisen van live-evenementen.

 

Als onderdeel van het DirectOut Audio Solution Model (ASM) breidt MAVEN het portfolio van slimme hardwareplatforms uit naar kleinere oplossingen, waardoor gebruikers hun systemen kunnen uitbreiden met extra functionaliteit, besturingsprotocollen en add-ons om een op maat gemaakte oplossing te creëren die is aangepast aan hun specifieke eisen. 

 

"Met MAVEN kunnen we nu de onbeperkte DSP-functies, compromisloze betrouwbaarheid en flexibiliteit bieden die aanvankelijk door PRODIGY.MP werden geïntroduceerd, op een oppervlak van slechts 1RU", zegt Jan Ehrlich CEO van DirectOut. "De vraag van onze klanten naar een compacter en nog granulairder platform heeft ons aangemoedigd om nieuwe grenzen te stellen in termen van downsizing van een DSP-oplossing die net zo krachtig is als onze bestaande producten."

 

Met MAVEN zet DirectOut nieuwe normen in de audio-industrie, waarbij vormfactor en vermogensdichtheid/ratio naar een nieuw niveau worden getild.
https://www.directout.eu


Contact bart.hilberink@amptec.nl, jasper.willems@amptec.be for more info and pricing.

Geïnteresseerd in onze oplossingen ? Contacteer ons :