Amptec ntwrx

Netwerken. In alle dimensies.


Innovative digital transformation centered on data protection and security.


IT is the backbone of almost any organisation today. In an ideal world, that backbone keeps your business together without you even noticing it. In that case, you can focus on what matters: your customers, your students, your employees. Amptec ntwrx gives your organisation a rock-solid backbone. We specialise in the link with broadcasting and have experience working with a wide range of industries.Netwerk oplossingen


Hier volgt een kort overzicht van onze netwerk oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen.


Hardware - Software

Hardware - Software

Storage, MaM, Networking
Beveiliging

Beveiliging

Monitoring, SentinelOne, Firewall
Systeembeheer

Systeembeheer

R90, Ondersteuning op afstand


Audio en Video Over IP

Audio en Video Over IP

Dante, Milan, Ravenna, AES67, SMPTE2110
Topologie

Topologie

Netwerk ontwerp en ontwikkeling
Streaming

Streaming

Consultatie, Broadcast

Cases


CASE

Hoe we Coach VZW hielpen met online lessen en een video library.


Onder Coach vzw vallen een vijftal opleidingscentra voor werknemers in het zogenaamde ‘paritair comité 314’: hairstyle, beauty en fitness. De vzw moedigt hen aan om levenslang te leren. Toen de coronacrisis een stokje stak voor de live lessen, kwamen de plannen van Coach vzw voor online sessies plots in een stroomversnelling terecht. Directeur Ingrid De Wolf en haar collega’s gingen op zoek naar een partner om hen volledig te ontzorgen – en die vonden ze in Amptec ntwrx. Ingrid: “We krijgen veel complimenten over de kwaliteit van onze uitzendingen en hoe goed het allemaal is opgezet. Bij Amptec zijn ze echt fantastisch in hun vak.” Ontdek hoe de samenwerking op gang kwam en uitmondde in een heuse video library..

Lees the case ...

Amptec ntwrx case Coach vzw

CASE

Hoe we Hotel Hungaria hielpen met een veilige security omgeving.


Met straffe producties zoals Dagelijkse kost, Huis Gemaakt, Onze Natuur, Hoodie en Olly Wannabe staat de reputatie van Hotel Hungaria als een huis. Maar het media- en marketinghuis doet al even straffe dingen op vlak van security. Olivier Struyven, CTO en hoofd Postproductie, vertelt hoe Hotel Hungaria besloot om proactief een securitytraject op te starten. Het Trusted Partner Network (TPN) van de Amerikaanse Motion Picture Association dient daarvoor als leidraad, terwijl Amptec ntwrx als partner optreedt – naast hun rol als algemene IT-partner. Olivier: “Dankzij de ondersteuning van Amptec hebben we geen interne IT-dienst nodig. Ze denken met ons na over optimalisaties, net zoals interne IT’ers zouden doen.”

Lees the case ...

Amptec ntwrx case Hotel Hungaria

CASE

Hoe we Warner Bros. België hielpen met hun interne infrastructuur.


Een kleine tien jaar geleden kwam Warner Bros. België aankloppen bij Dietrich van Amptec ntwrx, met de vraag om hun netwerk te configureren na de aankoop van een nieuwe postproductie-installatie. De samenwerking groeide uit tot een (h)echt partnerschap. Vandaag neemt Amptec nog altijd een belangrijke adviesrol op, én staan we in voor de production storage van Warner Bros. België. Als je weet dat de tv- en filmproducent in ons land maar liefst 900 terabyte aan opslag vult, besef je hoe cruciaal die bijdrage is. Talle Leyssens, Chief Technology bij Warner Bros. België, waardeert het enorm dat hij al bijna een decennium op hun kan vertrouwen.

Lees the case ...

Amptec ntwrx case Warner Bros
Geïnteresseerd om meer te zien? Bekijk onze voltooide projecten.

Of neem contact met ons op voor meer informatie.Geïnteresseerd in onze netwerkoplossingen ? Contacteer ons :