Project
Famous Grey kiest voor topkwaliteit in nieuwe studio's


Famous Grey

16-11-2023 / Studio / Acoustics /


Famous Grey, een gerenommeerd reclamebedrijf, heeft in zijn nieuwe pand in Brussel twee state-of-the-art studio's gerealiseerd, elk bestaande uit een recording en mixing room. Daarbij koos het bedrijf voor Amptec als leverancier van hun studio-uitrusting.De studioruimtes werden specifiek ontworpen voor het inspreken en opnemen van reclamespots, met de nadruk op hoogwaardige productie. In beide ruimtes maakt Famous Grey nu zowel voor de opnames als het mixen gebruik van materiaal geleverd door Amptec, waaronder:
Dutch & Dutch
Famous Grey koos voor kwaliteit met twee paar Dutch & Dutch 8c-speakers. Met geavanceerde digital signal processing (DSP) en cardioïde spreiding passen deze luidsprekers zich dynamisch aan de akoestiek van de ruimte aan, wat resulteert in een indrukwekkende geluidsweergave.Op maat ontworpen
Naast de apparatuur heeft Amptecs eigen afdeling connx bijgedragen aan de optimalisatie van de studio-infrastructuur én een gestroomlijnd opnameproces. Zo zorgen de op maat ontworpen frontpanelen met specifieke aansluitingen voor een vereenvoudigde bekabeling tussen de studio en de opnameruimte, waardoor alle aandacht naar het recording proces zelf kan gaan.


Partners in dit project

Amptec acstx
Amptec connx
Argosy
Artnovion
Avid
Digital Audio Denmark
Dutch & Dutch
Mojave Audio


Famous Grey
Victoria Regina Square 1
1210 Brussel
België