Amptec acstx

Opname-, postproductie- en broadcaststudio’sDe beslissingen die geluidstechnici nemen worden in hoge mate gestuurd door de akoestiek van hun werkomgeving. Een vertekend beeld in de studio kan een slechte luisterervaring voor de luisteraar met zich meebrengen. Het is belangrijk om de juiste akoestische ingreep en luisterpositie te bepalen om zo een optimale frequentierespons te bekomen, zowel bij stereo- als multikanaalmixen.

Het team van Amptec weet hoe je een perfecte sweet spot maakt. Eerst brengen ze de geometrie van uw ruimte nauwkeurig in kaart. De strijd tegen room modes en een vertekend klankbeeld is namelijk al half gewonnen door een optimale plaatsing van speakers en werkpositie. Daarna voorziet Amptec de ruimte van de nodige akoestische behandelingen om een uniforme nagalmtijd over het volledige frequentiesprectrum te garanderen. Ook problemen zoals flutterecho’s en comb filtering worden hiermee aangepakt. Onder “behandelingen” verstaan we onder meer breedbandabsorptie, midabsorptie, diffusie en bass traps.

Amptec neemt iedere stap in uw project voor zijn rekening. Dat gaat van het maken van plannen en het leveren van akoestische materialen tot een volledig bouwproject inclusief apparatuur.


Geïnteresseerd in onze akoestische oplossingen ? Contacteer ons :